***       Водещите вечерни новини       на

...
   ***       Водещите вечерни новини       на
Коментари Харесай

Водещите новини! Претърсват имоти на служители на Митниците. Израелска медия: Иран ни удря до дни?

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 3 април   

 

Полицейска интервенция имаше и на територията на хасковска област по отношение на Агенция „ Митници ". Жандармерия влезе в офис постройка в Свиленград.

По неофициална информация в граничния град са били посетени още 2 адреса, както и два в Хасково.

***

***

„ Силно се надявам, че тази акция не е ориентирана против ефикасната работа на госпожа Петя Банкова. 

Откакто тя стана началник на Агенция „ Митници ", имаме рекордно хванати количества опиати, включително 170 кг хероин на пристанището.

По сигнал от австрийското държавно управление и от други служби бяха уволнени над 20 митничари, включително бяха заменени шефовете на гранични пунктове и шефовете на смени, където върви контрабанда “.

***

„ Същата предизборна акция видяхме преди локалните избори. Тогава нападнаха машинното гласоподаване. Днес нещата се повтарят и ДАНС прави предизборна акция “.

„ Днес госпожа Банкова трябваше да се срещне с посланика на Австрия, с цел да обсъдят идването на австрийски митничари, които да оказват помощ. И тъкмо през днешния ден се организира тази акция. Хората се питат за корупция ли става въпрос, а медиите излизат със заглавия – Арестуваха шефката на Агенция „ Митници ". Г-жа Банкова не е задържана “.

***

Министърът на земеделието и храните Кирил Вътев издаде заповед за наказване на шефа на Териториално отделение на „ Държавно ловно стопанство Искър “, оповестиха от пресцентъра на Министерство на земеделието и храните.

Инж. Иван Дивизиев ще понесе наказване поради това, че не е оказал подпомагане за осъществяване на правосъдното решение за унищожаване на противозаконна сграда на територията на стопанството.

Той е издал непозволено заповед, с която се ограничаваше прекосяването на външни лица и транспортни средства през територията на ДЛС „ Искър “ до 1 май 2024 година

***

***

Волгин е водещ на излъчвания по БНР. Гостите му в всеобщия случай са антиевропейски пропагандисти и почитатели на Путин. 

През декември 2023 година той взе изявление от съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова, което беше спряно от лъчение от Програмния съвет на БНР поради нарушавания на Етичния кодекс на медиите и на публицистичните стандарти на публичното радио.

***

„ Най-сериозният подводен камък е опцията Димитър Главчев да се върне при президента и да каже, че не се е справил със задачата. Мисля, че има заплаха това да се случи – допустимо е да не се намерят 19 пълнолетни жители, които да са съгласни за няколко месеца да изоставен длъжността, която заемат, с цел да станат служебни министри “.

***

„ Иран може да извърши нахлуване против Израел до няколко дни ", написа медията от Еврейската страна „ Мигнюз ", като се базира на публикация във вестник „ Ха Йом Израел ".

Според медийната обява Ислямската република възнамерява да извърши удари с безпилотни самолети и крилати ракети, задействани от територията на Иран, по обекти от стратегическо значение в Израел.

***

Прокурори оповестиха през днешния ден, че са повдигнали второ обвиняване против един от най-изявените представители на крайнодясната партия „ Алтернатива за Германия ", тъй като по време на политическа демонстрация е употребявал девиз, употребен от „ Щурмабтайлунг ", съобщи Асошиейтед прес.

***

Руската полиция е свалила гарда малко преди терористите от Ислямска страна (ИД) да извършат кървавия атентат в музикалната зала „ Крокус Сити хол “ в Москва, написа вестник „ Вашингтон пост “, представен от БТВ.

Според медийната информация в началото сигурността е била затегната. Персоналът е бил инструктиран по какъв начин да се работи при възможна терористична офанзива. По-късно локалната полиция по незнайни аргументи е свалила гарда.

***

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР